Autor: 021.rs

Novi Sad
19.03.2019.
09:02 > 09:37
Trska i drugo sitno rastinje od sinoć gori na pretežno močvarnom području pored Dunava kod Sremskih Karlovaca.
  • Jelica

    19.03.2019 20:56
    Svako pali gde i sta hoce
    Nista cudno sto izbijaju pozari kad svako pali gde i sta hoce,spaljuju bastenski otpad po svim delovima grada bez ikakve svesti i posledica,u fazonu MOZE MI SE,o cemu dalje pricati!Lepo nek krenu nadlezni po terenu i na licu mesta kaznjavaju,jer ovi piromani cak slibodno na ocigled svih pale i stoje pored vatre i dima i ne mare ni za cija upozorenja.Kakvu stetu nanose ostalima koji svakodnevno udisemo smrad i danima ne mozemo otvarati prozore to nikog ne interesuje.Zadjite malo medju ulicama u Petrovaradinu,Karlovcina,nesavesnih primitivaca koliko hocete.Uredite sistem vise kroz novcano kaznjavanje primitivne zatucane stoke!
  • Мад Фок Ћ-2000

    19.03.2019 11:34
    Пиромани
    Сунце ти жарко, окружени смо пироманима!
  • karlovčan

    19.03.2019 09:44
    nisu zemljoradnici zapalili
    KAKO JE TO MOGUĆE??? da svake godine neko pali specijalni rezervat prirode Petrovadinski rit, a u široj okolini lete ostaci spaljene trske. Neko zarađuje na prodaji trske, a Vojvodina šume ništa ne preduzimaju....
  • Drum

    19.03.2019 09:41
    Država nema mehanizma?
    Pa neka napravi. Evo npr. onaj sa čije je njive krenuo požar, plati vatrogascima dnevnice, plati izlazak na teren vatrogasnih mašina, plati ekološu kaznu, pa to sve da bude par miliona. Ako nema da plati, oduzme mu se zemlja.

    Ja ne znam šta je ovo, pre se na sećam da su se požari ovako širili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna